Samstämmigt om regn i morgon efter snöfall ...


               Jaa, det här med sporten gick inte min väg precis ! Arsenal tappade poäng motför Man. United, spelade oavgjort mot Man. C. Örebro förlora mot  Mora hemma i hockeyn och Småkronorna förlora mot USA i matchen om 3 pris. Dock slog Ryssarna Kanada med 5-3 efter att ha legat under med 0-3 !
              Ja, när det gäller Askersund så säger både SMHI, DMI, YR.no och Väderkanalen samma sak i sina lokalprognoser, först snö sen regn o plusgrader i helgen. När jag var och handla läste jag en rubrik på nån kvällstidnings löpsedel, snöchock från Danmark.. ?. Hur som hellst så tycker inte jag om att läsa om regn i januari redan ! Och för en motionär är det värdelöst o traska i slask o vatten !
             Jag lägger mig inte i  hur det blir med vädret men är intresserad av det som fenomen. Och hur det blir bestämmer Moder jord o Herr sol ! Det har dom gjort i 4,5 miljarder år. Jag undarar vad "vetenskpsmännen" sa när det var inlandsis eller andra "fenomen", värre än nu ?
               Rundan gick bra i det 0-gradiga vädret i skuggan, från taken droppade det när solen kom fram. Nu blir det nog l mer gnäll för nu kommer det vara halt  en del mornar när det blir minus på natten !
              Och så hörde jag om de här utsläppen efter oljekatastrofen i Mexikanska bukten ! Metangasen som kom ut ur utsläppen spädde  inte på växthuseffekten ! Bakterier i havet åt upp gasen innan den nådde ytan. Moder Jord klarar mer än vi tror att "neutralisera" saker o ting. Annars hade den väl imte varit 4,3 miljarder år gammal !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0