Begynnande demens eller vanlig tankspriddhet ?

Idag var det 13 grader ute o molnigt när jag gick ut på min runda, lite regnstänk .  Och efter halva rundan kände jag i byxfickan att mobilen var borta. Hur kunde jag nu tappa den ? Många tankar om spärrning mm flög genom huvet ! Jag var dock inte mer dement än jag kunde erinra mig var jag gått, så det var bara att vända tillbaks ! Sen tänkte jag, förbaskat ochså nya utgifter om jag inte får tillbaks den . Mobilen behöver man ? men hur klara man sig förr utan? Allt möjligt for genom huvet. För mig är mobilen viktig om man är ute o går o bryter benet eller nått. Och för anhöriga o andra skall nå en om man är ute eller borta. Nått "tekniskt under" har jag icke behov av att ha ! Men jag upprepar, hur klara man sig förr ? Jag har bredbandstelefoni, datan på bredband, en bra kamera o 4 sportkanaler på bredband, thats it ! En mobil, vadå !
Efter dessa utsvävningar återgår jag till " den saknade mobilen". Kunde inte hitta den ! Kom hem efter en mycket lång och "skakande runda" ! Kom in i köket . Det första jag fick jag fick syn på var min röda mobil !
Jag har alltid mobilen i min vänstra byxficka när jag  inte är hemma ! Det går alltså att programera in sig så till "den milda grad" att "man känner den där" utan att den är med ! Jaa, det här är varken demens eller tankspriddhet, det är mänskligt och jag är inte den ende som råkat ut för detta ! Jag kommer ihåg när.....nä, det behåller jag för mig själv !

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Schysst design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-20 @ 06:03:49
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Jan

Nää ! Jag har bara valt ut från typer av designer som fanns på blogg.se. Jag tyckte om naturfärgen så att säga!

2011-07-20 @ 18:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0