Jag undrar om de finns i Japan ?


               Jaa, hibiskusar alltså ! Jo då visst finns det. De här blomorna från min ena hibiskus tillägnar jag Japans folk, både döda och levande, både hjälparbetare o de som försöker komma tillrätta med de av jordbävningen utslagna 6 kärnkraftverken m.fl. Enligt uppgift så finns det ca 50 kärnkraftverk i Japan. Detta är fakta så att stänga av dom som fungerar hade nog inte varit tillrådligt för det japanska folkets skull. Jag funderar på hur många vindkraftsverk Japan skulle behöva för att ersätta de ca 44 som fungerar !? Och vindkraftsverk snurrar ju inte alltid, t.ex. vid högtryck. Då får de nog ha lite "kärnkraftsel" för att fungera. Jaa, vad jag vill säga är att det inte är "att bara knäppa med fingrarna" här i världen så är allt löst !

             "Postmannen ringer alltid 2 gånger", kommer ni ihåg den filmen med Jack Nicholson som postmannen och...jag har glömt hennes namn. Idag har jag ochså varit postman men inte ens ringt 1 gång. Jag har delat ut post till några SPF-medlemmar, lagt i lådorna ! förenat "nytta med nöje", gjort det på min motionsrunda. Och då hamnade jag igen på "det lilla berget" som nästan var snöfritt. Här skall jag sätta mig i vår o sola o ha kaffe med . Sola, ja ! Jag solar inte för att få cancer, jag solar för att få d-vitamin i mig. Det är liksom lite olika hur människor tänker och oroar sig !
                          Ikväll är det till att se Luleå-Skellefteå i slutspelet i elitserien i hockey. Eftersom jag bott i Luleå på 50-talet så håller jag på dom ! Och eftersom jag är född i S-holm så håller jag på AIK mot Färjestad. Så lätt kan en del göra det för sig !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0