Kung Bore är seg !


                   Nästan lika seg som undertecknad ! Men de här 3 cm ? snö som jag fotograferat från sängkammarfönstret kom inte som nån överraskning, dels för att det är mars ännu och dels för jag såg genom tv-rums fönstret i går kväll att det snöade. Så visst fick man se sig för idag när jag gick min runda. Men underlaget var inte så isigt under den kramiga snön. Så det gick med walkmen-skorna !

            Eftersom det varit frost några nätter så finns det is på det mesta av Vättern nere vid strandpromenaden. Och i går blev det en runda ochså o då fanns nästan ingen snö. I natt, sa dom på radio Örebro, att det kunde komma snö igen ! Men det skall inte hindra mig från att gå en lång runda imorgon. Då har jag ingen styrketräning.
              O igår fyllde yngsta sonen år, 42 om jag räknat rätt ! Jag brukar säga till sönerna, "ni är ju snart lika gamla som mig". Och nån gång kommer ju dom att bli det men jag hoppas att det dröjer länge till ! Ja, jag ringde o gratulera. Tycker det är bättre än att E-maila. Blir mer personligt och dessutom fick jag prata med barn-barnen på köpet. Hur han ser ut ? Skall se om jag hittar lämpligt kort !
     
                    Ja, här har vi Martin för 2-3 år sen ! Men han ser lika dan ut idag ! Ja, tiden går fort o resorna börjar närma sig !  Om Martin är lik mig. Teorierna är många om vem som är lik vem till sättet eller utssendet. Jag har förstått att det tolkas olika från olika håll och jag överlåter numera "likhetssyndromet" bedömas av andra än mig själv. Jag själv har fortfarande inte kommit underfund med vem jag själv är mest lik av min mor och far. Det är nog bara mina systrar som numera kan bedöma det mest beroende på att dom sett mina föräldrar mest i den ålder som jag nu är !
                    Det blev inget på V-75 o ingen har ringt från Svenska Spel ang. mitt stående lotto. Men förtröttas ej du tappra skara "våren kommer snart". En skall aldrig ge upp !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0