Nu håller dom på att ge sig !

Khaddafi och hans anhang ? Det vet jag inte just nu. Jag ger mig inte, det kan jag snacka om ! Jag kör mitt race och just nu spelar jag musik av Fanfara Concarlia vilket gör att det spritter i kroppen o fötterna går i takt !

                  Det är dom här som håller på att ge sig, isarna vid strandpromenaden i Askersund. Men snön har inte gett med sig ännu i Stadsparken o skogen vid idrottsplatsen ! Men när där är gångbart då går jag hela min runda igen !

             Jaa, här har jag kommit till hamnen ! Där bryts isarna upp. Änderna o de 3 ankorna verkar ha flygit nån annanstans, kanske dom drar sig mot strandpromenaden där dom vistas på våren, sommaren och hösten. På fotot syns en gås om man tittar efter ordentligt uppe till vänster på isflaksspetsen. Kanske det är den "ensamme" gåsen som jag vingskadad följde med foton för ett par år sen. Fresten jag såg den förra året. Den verkar klara sig trots att den inte kan, kunde flyga.
                      Rundan, alla tiders bra i blåsten. I går blåste det nästan som på Österlen ! I kväll blir det till att titta på Aik-Färjestad i TV ! Heja AIK !!!! O  Luleå vann i tisdags i sudden i Skellefteå ! Det blir ett alla tiders till !

                        Hej på er önskar Jan Farfara o "hans" Fanfare Ciocarlio. Oj, vad det svänger !! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0