Haft lite hushållsarbete....

Jag kan ju inte påstå att jag tillbringar mycket tid vid spisen precis ! Men jag har idag kokat små gröna linser som jag senare fryst in i portioner ! Dessa linser innehåller faktiskt 24 g protein/100 g. 40 min tog det att koka dom o sen fick dom svalna innan jag frös in dom. Jag motionerar ju mycket och det här en indigriens i mathållningen !

          Motion blev det för 4:e dan i sträck ! Här är jag på väg att komma in på hembyggdsparkens grusvägar. Till vänster ses några byggnader tillhörande hembyggdsgården som jag fjärmar mig bort ifrån .
                I dag var det några grader kyligare, 8 grader . Många dar har nu varit disiga och mycket sol har man inte sett ! Och i flera dar har det varit 11 ca grader här uppe vid norra Vättern !

                        Och här är jag på väg från hembyggdsgården som jag så småning kom fram till. Och bortanför krönet började jag min vandring genom hembyggdsparken. Hur lång den här delrundan är? Max en kilometer ? Har inte tänkt på det ! Och faktum var att blixten slog till på kameran, så skumt är det, var det idag ! O ljuset får jag ha på i köket för annars somnar parakiten  som kallas för Kalla. O lamporna i fönstren har jag tänt ! Det är mysigt ! O hur långt Münchhausen har kommit på sin kanonkula vet jag ej ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0