Jaa, ordet nöjd finns för det mesta för mig..


           ... eller belåten o liknande ord. Det här är barn-barnet Abbe och jag tycker att även han verkar nöjd trots sin förkylning som jag hoppas  tar slut snart !
                    Och idag gick jag min motionsrunda igen efter mer än en veckas uppehåll . Och nån ringrostighet sågs inte till, gick som vanligt ! O ordet nöjd kommer igen !
                   I helgen gläder jag mig åt att världscupen i längdskidåkning börjar. Så nu blir det fåtöljen både lördag o söndag och ochså ishockey, V-75 ( inte direkt längre) fotboll mm. Motionen sker mellan måndag o fredag, fem dar som innan !
                     Idag var det 4,5 grader ute, lite disigt. Jag kan ochså meddela att Wilton i Australien hade + 31 grader och Churapcha i Ryssland - 35 grader- Allting är liksom inte bara svart(grönt) eller vitt liksom i övriga livet ! Och nöjd kan man vara trots att ingenting är perfekt eller att fullständig trygghet ej kan uppnås , tycker jag.Och att "åka på en räkmacka" innebär inte detsamma som att dom som gör det automatiskt är nöjda. Det har med annat att göra det känner jag när jag bl.a. ser mina barn-barn !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0