Och att dra ner på tempot var ju bra att han gjorde..


       ...  mannen som aldrig ger sig ! För idag vakna jag med snuva, nysningar o frågan, nää men kan Jan bli förkyld !? Hade vi nu haft en rejäl vinter med snö, sol o kallt, istället för dimma o dis vareviga dag trots högtryck, så hade jag inte blivit förkyld ! Medicinskt status: Förkylning men normal temp, 37 och normal puls ! Här skall inte klagas ! Och om jag strosade med armarna på ryggen igår så gjorde jag det ännu mer idag på rundan !
                Vad döljer sig bakom kröken ? Det vet varken jag, vetenskapsmännen, politikerna,  m.fl. Det är bara en sak vi kan vara säkra på att vägs ände alltid kommer ! Så Carpe Diem o tro på något med framtidstro i stället för att domdagspredika, bygga upp katastrofkänsla och negativism, tycker undertecknad !

                På det förra fotot slog blixten på, var betydligt mörkare än det såg ut på bilden. På detta foto taget från strandpromenaden, som jag masa mig ner på, mot Stjärnsunds slott som speglar sig i vattnet ljuger inte bilden . Så här disigt är det, var det idag. 
                     Vädret är intressant ändå, tycker jag ! "Snillen" spekulerar i tidningarna 0 " svarta" rubriker avlöser varandra ! För några dar sen påstod en kvällstidning att i december blir det vinter mens den andre sa att december blir mild, nånting sånt. Idag, som vanligt kl 9, så hade Askersund 5+ o disigt. I Bafoularbe på Mali var det + 25 och i Dzhebarki i Ryssland - 32.
                        O igår slog Örebro Mora i hockeyallsvenskan med 6-4 och i kväll så är det Champions Leage på tv med 2 intressanta matcher, Man U mot Benfica och Napoli mot Man C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0