Varför inte plocka fram en ljus bild...


   Vi som har framtidstro tycker om en sån här bild, tagen i vintras !  Sen får var och en filosofera som den vill ! "Att rädda världen och människorna" är lovvärt men jag tycker att man har fullt schå att tänka på de närmaste o andra man känner och hoppas att det går dom väl här i livet o i nuet ! Ibland kan man nästan få "prestationsångest" över detta ! Nån gång har jag tänkt på att det finns farfrar som bara har en son eller dotter som har ett eller några barn . Det blir kanske lättare att "strukturera upp känslorna" då ? Men "vissheten att ha en hel klan" övergår det mesta och är positivt. Farfar har många o tänka på som sagt och många har EN far o farfar o tänka på ? Hur som hellst  när jag skickar brev så ritar jag alltid en sol på dom.
                 Det är ju en vinterbild som visas ! Jag vill ha ordentliga vintrar o inte slask, regn o blåst ! Här i norden har ju människor lätt för att bli deppade när mörkret kommer. Skulle tro att ett vinterlandskap med snö kan hjälpa liksom ljusterapi hjälper en del människor. O det enda vädret som jag ej går ut o motionerar i är slagregn o åskväder !
                Idag motionerades det som vanligt. Det gick alla tiders, nema problema ! Det är så mycket roligt o tänka på o filosofera om när man går ut. Och om en timme skall jag se på Engelska antikrundan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0