Om det är nån som försöker bryta sig in....


.....hos mig så kommer han , hon att möta följande gube ! Nä, nu skall jag inte skrämma upp er men jag har slängt " ut en käring"  för ett halvt år sen, nånting. Det har jag beskrivit här på bloggen har jag för mig ! Så så " lättflörtad" är jag inte !
                 Det var till att ta ganska varmt på sig i dag när jag gick ut på motionsrundan. Vill dock påminna om kyliga valborgsmässoaftnar bl.a. i Simrishamn ! För övrigt kan jag påtala att Clyde River i Kanada var det -29 idag, i Tipehuala i Mexiko +24. På båda platserna bor naturligtvis människor. Här i Askersund så var det + 4.
                I eftermiddag har jag " haft köksturen" med parakiten Kalla på axeln bl.a.lekande/ bitande i min mormors radband. Joo, det är så att det kokts linser, fullkornsris och durummakaroner för infrysning i portioner, väldigt enkelt att sen värma upp dom i mikron när det vankas mat ! En behöver inte krångla till det här i livet ! Det gör andra tillräckligt för sig ! Dock vill jag påtala att Kalla för det mesta skäller ut mig när vi ses på mornarna men det brukar lugna ner sig !
               Det verkar som viktuppgången är stoppad, äter inte lika mycket ! Det hela kan ju bero på att jag inte kan hålla riktigt samma tempo längre ? Men tempot är ändå bra ! Har jag något att klaga på, inte ett dugg. Är idag 73 år 3 månader och 13 dar ! Inte konstigt att jag är nöjd ! Och jag kör mitt race och mitt alldeles egna Carpe Deum ! O sen har jag många födelsedagar att hålla reda ! Bara en sån sak !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0