Solen lyser även i Askersund !


                   Och det gör den även ovan molnen ! I söndags var jag som sagt på 75-års uppvaktning. Föremålet för denna uppvaktning sitter till vänster på bilden. Alla 3 på bilden är SPF-kompisar och Vivi-Ann är gift med en av mina kompisar Torsten. Vi fotvandrar ju ihop ! Det var tur att inte min mor var med så många kakor o så mycket tårta jag åt. Hon beklagade sig ju över min vurm för kakor när jag följde med henne på olika kafferep på 40-talet !

                 Igår tog jag denna bild av mig själv " framåt marsch mot dammråttorna" . Den är ochså med på facebook där jag avhandlar lite om rutavdraget !

             Och liksom igår och i söndags var jag på motionsrunda. Idag fick jag för mig att det var måndag ! Demens i antågande ? Men jag hitta hem iallafall ! Det brainstormas ofta när det gås rundan ! Det är bra mot demens så jag är inte oroad. Och ibland kommer trevliga människor på rundan, nya o gamla bekantskaper ! Jag har börjat på o dricka mer te men jag känner att jag ändå behöver ta en kopp på eftermiddan, får lite huvudvärk då men simsalabim så är den borta efter koppen, stor sådan!
              Idag var det några plusgrader i Askersund ! Men i Khatanga i Ryssland var det - 42 och i Bafouelabé i Mali var det + 29 ! Är det konstigt att det blåser på månen, ah jorden menar jag !
               I helgen ringde ett av mina barn-barn Tåtte. Han berätta att han inte vann på lotten men det blev puss o kram ! Och för hans far berätta jag att jag våldgästar honom i Simrishamn i samband med hans 50-års dag  i sommar ! Jaa, snart är han ju nästan lika gammal som jag är !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0