Då var det måndag igen !

O en helg går fort ! Fint väder på Garpa gruva, bra uppträde o skapligt med folk ! O åskan kom på skam ! Lyra Trio som den kallas sjöng o spelade bra ! Trions ledare Waggelyr spelade klarinett till ett stycke. Intressant o väckte minnen ! Annars var det från" Dahlgren till Ellington". Efter koncerten åkte vi som var SPF:are till hembyggdsgården och åt mat på Klockargården vid 17-tiden ! Mums fillibabba o middag behövde en inte göra den dan ! Och det var inte bara SPF:are( pensionärer) på uppträdet !
                   Det var i lördags som vi var i Garpa gruva ! I går såg jag med förtjusning en av mina stora idoler , sportsligt,Roger Federer bli världsetta i tennis igen. Nu är han den bäste genom tiderna, inget snack ! Sen får Nadal kalla sig gruskung bäst han vill. Scweitzaren Roger verkar dessutom vara en trevlig man liksom sin landsman , världens bästa skidlöpare Dario Cologna ! Heja Schwetz ett land som ofta i omvärlden blandas ihop med Sverige ! Jag tror Schweitz är mera känt !?
    Jaa, grattis än en gång till Roger !
                   Jaa, motionsrundan idag, exellent med fart i den härliga värmen ! Mitt över på andra sidan skymtar Borgmästarholmen till vänster. Längst bort ser man Husbergs uddes camping.  Tyvärr om man skall tro " spåmännen på vedertjänsten " så skall det bli kallare o regnigt i veckan ! Få se om det blir nån boule i morgon !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0