Ständigt beväpnad med 2 morötter...

...i mitt alldeles egna Carpe Diem som jag själv tar ansvar för så begav sig Torsten och undertecknad i väg till Mårsätters naturreservat i närheten av Zinkgruvan i Askersunds kommun. Det gick verkligen upp och ner på en 4km runda ! Stora höjdskillnader i unik natur !




               Detta var ett fantastiskt landskap ! Ett av de märkligaste landskapsförändringarna i Närke enligt länsstyrelsen skrift om detta naturreservat ! -Från att ha varit i ett öppet jordbrukslandskap hamnar man efter bara ett par hundra meter rakt in i ett vildmarksområde med gammelskog och trolska tjärnar. Mårsätter är ett vilt och bergigt gammelskogsområde i Tylöskogen, det skogsområde som binder samman Tiveden i väster och Kolmården i öster- Jag är tillfreds över att ha fått se så mycket av Sverige , särskilt innan 20-års åldern, eftersom jag sen bott 45 år på samma ställe men sen återvänt till mellansverige ! Det skadar kanske inte o röra på sig vare sig man är gammal eller ung !? Mig skadar det iallafall inte ! Det tänker jag fortsätta med ! Morötterna var det ja ! På dom står det längtan/ förväntan . Den ena moroten gäller anhöriga den andra Örebro !
                Det går ju  bra för Tre Kronor i ishockey-vm. I kväll blir det match mot Danmark ! Det går inte så bra för Örebro SK i fotboll, sist i tabellen ! I kväll möter dom Kalmar hemma ! Arsenal håller tyvärr på att " slarva " bort en Champions Leage  plats till nästa år ! Och i morgon skall jag spela boule ! Carpe Diem !             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0