Det tycker jag !

               Att det är mycket härligare att gå ut i januari o motionera  i snöfall o - 5 C än att gå ut i samma månad i t.ex.+ 2 C o regn ! Dessutom tycker jag att det är mycket bättre att motionera överhuvudtaget än " att ligga soffan o ständigt gnälla över vädret o få det till att det är Reinfeldts fel " ! Obs ironi o symbolik !
           Javisst, det snöar idag i Askersund som nu har lika mycket snö som innan mildvädret som börja efter nyår. I skogsområdena i stan som ligger lite högre så var ju aldrig snön helt borta innan den här snön kom. Och faktum är att det just nu är kallt i hela Europa utom i södra, Spanien o södra Italien. T.ex. Lyon hade i morse - 1 C , München - 3 C o.s.v. Och jag kan som människa faktiskt finna mig i att " jag inte ständigt ser vita sandstränder " !
              Det här fotot har jag tagit från närheten av kyrkogården i närheten av där jag bor ! Här går jag alltid förbi och ber " för kreti o pleti " och hoppas att de kan få frid och ro även i den höga nord "
            Men hade jag " vunnit mycket pengar " så hade jag inte varit främmande för att " säga upp lägenheten, hyra ett rum på ett pensionat nån stans i ett land, insupa miljön o kulturen och för omväxlings skull höra gnällande ? på ett annat språk " ,typ, trots att " ribban nog legat högre där för typen av gnäll " !? Detta är symbolik men ingen omöjlighet ! Och i em skall jag dricka kaffe på kafè med några av mina pensionärskompisar för första gången i år !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0