Jaa, nu har ju vintern återvänt som sagt !

Och jag gick en härlig, lång runda idag ! O inte en enda mötte jag i skogarna, varken människa eller rådjur. Rådjur fanns det spår av ! Det här är från första skogsområdet ! Det synns inte på fotot att det snöade o blåste !
           Allting är ju vitt men jag tror att det här kortet är från stadsparken, skogsområdet med hembyggdsgården ! Här var det någon som gått med hund ! När jag kom ner till slutet av strandpromenaden så träffa jag en man som skotta snö utanför sitt hus. Och vi kom överens om detta faktum,  trots   "domedagspredikningarnas tidevarv " , att det är ju faktiskt januari ! Sedan drog jag min senaste symbolik för honom ! " Det är ju attan ochså att våra förfäder, när dom vandrade norr ut från Afrika, att dom inte stannade upp i t.ex. Italien för gott ! Då hade vi ju ständigt fått se vita sandstränder o sluppit detta påfund ! "
           Sport var det ochså. I kväll gör Conny Strömberg come back i Örebro hockey som möter Leksand i allsvenskan i hockey ! Jag tycker om när man kan förlåta folk. Lycka till Conny !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0