Den börjar göra sig ett namn...

...även utomlands, Open Art i Örebro ! Under sommaren så kan människor går runt o titta på konstverk av alla de slag uppställda på olika platser i staden ! Förra året var det ju Kaninen på Stortorget som blev kändis o det var inget litet konstverk precis ! Och i går innan vi var och drack kaffe, efter middag hemma hos mina kompisar Rolf o Ann-Marie , så gick vi o titta på några av dom. Några föll ju inte mig o andra i smaken, men smaken är ju som baken, delad ! Men konstverket vid Nikolaikyrkan vid stortorget, no komments säger jag ! Det går kanske o hitta på bild nånstans !
På järntorget stod den här gummiankan ! Den låter nog tala om sig o bli lika populär som kaninen förra året tror jag ! ? Nää, den här tyckte jag, vi om ! Man ser ju vad det föreställer !
   Och den här gossen är döpt till Bad, bad, boy o står nära slottet vid bron som går över svartån !  Det var delade meningar även om det här konstverket men  nu när jag tittat mer på det så tycker jag den var rätt kul !
                  Och vill man gå o se på alla konstverken så finns det guidningar ! Och utställningen av allehanda konstverk, även gjorda av konstnärer utomlands ifrån, håller på ända in i september har jag för mig !
                   Och gå bara in o titta på google på Open Art så hittar ni mer om utställningen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0