Ibland undrar jag om inte jag är den som känner mig själv bäst !

Nu blandar jag inte ihop detta med t.ex " brottslighet och sjukdomar " . Där får det ju vidtas åtgärder så klart !  Men alla gurus, matexperter, motionsexperter, levafördagen-experter m.fl. som en del ofta råkar ut för av olika anledningar.. Och tänk om dom " varit överens allihopa " då hade ju många av dom inte " existerat " ! 
               Nuet pratas det om ofta om ! Det är klart vi lever i nuet, det gör väl alla ! Men jag tycker att jag lever just i nuet för jag tar hjälp av framtidstro och rötter ! Och vad nuet skulle vara tråkigt om man inte hade framtidstro ! Och rötter ja ! Vad är det som gör att vi lever just i nuet t.ex ? Jag för min del har god hjälp av framtidstro och rötter i mitt nuet ! Och dom som känner mig tycker nog inte att jag inte lever i nuet ! Med allt som jag är intresserad av ! Från " rötter till barnbarn "
             Jag har ju tagit upp det här förr ! Mycket beroende på teorier om att bara ta  " en sekund i sänder " i nuet o " skippa resten ", typ ! Och denna lära går ut på att livet består av en serie ögonblick. Det förflutna och framtiden är illusioner och konstruktioner ! Jaha, då "firade väl jag aldrig min 75-årsdag " ? Som jag såg fram emot !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0