Jaa, vanans makt är stor....

Åtminstone när det gäller Vm o Em i fotboll mot Tyskland både när det gäller damer o herrar ! I dagens semifinalmatch gick det som vanligt, tysk seger ! I förrsta halvlek var det många felpassningar från de svenska spelarna ! Detta gav ju flera tyska målchanser o hörnor ! Det glömmer man fort ! O det beror ju på det svenska spelövertaget i andra halvlek ! Men får man så många chanser som de svenska damerna fick o inte gör mål då förlorar man 1-0. Orättvist tyckte Carolin Seger ! Trots allt är det målen som räknas ! Finalen går ju på söndag men jag ser inte om det är en match o tredje pris ! Får båda lagen som förlorar semin bronsmedaljer ?
            All right, i morgon kommer semifinalen mellan Norge o Danmark, ganska oviss tycker jag ! Och glöm inte att Tyskland är både vår "storebror o storasyster" i många sammanhang. Och även när det gäller fotboll !