Ännu mera grönt ljus...

             Och jag ger mig själv ständigt grönt ljus i min förmåga att ta vara på min livsnjutning i " stort o smått " !
Det är väl inte så svårt för det positiva överväger det negativa " vilken regering som än har makten " ! Att negativera samhället har vi väldigt lätt att göra i det " perfektionistiska trygghetsnarkomanins samhälle " om man ser till hur många människor har det i världen ! Och att gå in att läsa warldkoll.se eller seiten Sverige är inte jordens navel skadar inte t.ex ! Det är" livsfarlig propaganda " den som ständigt  bara fokuserar sig på det negativa " ! För det vet jag att det positiva överväger i Sverige ! Men det säljer inte lika mycket !
           Idag skall vi ta några positiva saker. Från Na.se. - LAGEN GAV DEM RÄTT ATT BO TILLSAMMANS,Rune fick flytta  på sin hustrus särskilda boende . !!!
          Och det gläder mig väldigt när tidningschefen bjuder på följande rubrik ! -DET ÄR LÄTT ATT GLÖMMA DE GODA NYHETERNA - ! Och faran är att när man medvetet politiserar, negativiserar o lobbyismar, oavsett regim, är att  människorna ochså negativiseras. Och är det bra för samhället, oavsett ? Varför inte dra fram det positiva som finns o inte tro att man " förlorar politiska poäng på detta " !
   
             Det är ochså positivt att minnas Stockholmsresan ! Och ju äldre jag blivit, ju mer positivt blir det att sitta på t.ex. en vacker kyrkogård o filosofera i all stilla ro, som sagt ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0