Jag fick lite tid över....

      Jaaa, jag erkänner gärna med stor innerlighet att min plattform i livet, ju äldre jag blir, basseras i tankar o välust på allt ifrån rötter till barnbarn ! Det är inte mors dag ännu men detta är en hyllning till min mor ! Hennes armar känner jag mer o mer omkring mig ! O det gör mig glad o rörd ! Och hos min mor såg jag ju dagens ljus, min första boning ! O min mor var en verkligt varm människa med temperament o omtanke ! Hoppas att jag ärvt något av henne ! Och jag vet att jag tillfogat henne både glädje o sorg ! Och mamma och Gina Lollobrigida är det vackraste jag vet !  Och mitt hjärta sväller av ömhet när jag känner hennes armar om mig, precis som när jag blir kramad av ett av mina barnbarn ! Förstår ni varför jag njuter av mitt liv !?
            Tyvärr kan jag ej reda ut min mors o mormors kvinnliga  rötter längre än till 1800-talet ! Men det får bli ett spänningsmoment i livet !
                   Jag vet inte var det här fotot är taget i Stockholm. Men att min mamma och jag var på Skansen ibland det vet jag ! Och när jag hälsade på min mormor ibland på 40-talet i 8-12 års åldern och jag vet att jag via Skeppargatan alldeles själv ibland gick just till Skansen med stor iver fram och åter !
                 Och om inte så lång tid räknar jag med att jag skall jag fira min 75:års dag. Då tror jag att min mor "tittar ner från himlen o ger mig ett leende " ! Tack " världen " för att jag finns till !
              Och här har ni delar av min härliga klan i nuet i min tes " allt från rötter till barnbarn " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0