Mycket sport blir det idag ochså men....

...det blir motion först ! O det är väl en bra kombination , tycker jag ! Om jag såg Eurovision song contest ? Sjungandet av bidragen mot slutet och hela omröstningen ! Och jag tycker att de 3 låtarna som låg i topp förtjänade detta ! 
           Vädret idag. Är mulet här i området ! Och jag ser att det åskar nere vid Blekinge /Smålandskusten, Det kan gärna hålla sig borta. Och kommer Tor o dånar mitt i den fina sporten på tv, då skall han få med mig o göra !
      Jag såg ju att matchen mellan Assyriska o Örebro sk i superettan i fotboll ochså går i Tv idag. Och sen kommer bronsmatchen i Ishockeyn mellan Finland o Usa o sen finalen mellan Sverige o Schweiz. Och emellan ishockeymatcherna kan man se spårlottningen till Elitloppet på Solvalla !
                  Det blir ytterligare en fin dag i Jahans liv det här med entusiasm och spänning o naturupplevelser !  Johannes, Jahan o Jan. Samma person ! Av århundradens betydelse av samma namn i denna följd !
            Huvudbonaden är tillverkad av barnbarnet Tåtte för några år sen ! Och apropå barnbarn så är mitt tionde på väg ! Det är inte konstigt att man ser nöjd ut !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0