Det var inte så tokigt !

När det gäller herrarnas slalom i Levi ! Hargin blev delad femma men Mührer åkte ut i första åket och Beck i andra ! Byggmark är ju skadad !
              Jag har ju förmåga att glädja mig åt sånt som kommer, i närtid o längre bort ! Och nu har jag varit inne o tittat på tv-sändningarna framåt när det gäller världscupen i alpint o längdskidor. Och världscupen har ju startat i alpint men när det gäller längdskidor så kommer första världcup-tävlingarna i Kuusamo 29/11. Inför den helgen ser jag tyvärr på nätet att t.ex. Charlotte Kalla o Johan Olsson inte ställer upp p.gr. av förkylningar ! Går tydligen i truppen ! Några andra tävlingar har nog gått redan utan VC-karaktär och 22 kommer tydligen nationella tävlingar i Bruksvallarna !
            Sen har jag plockat fram OS-programmet ochså och lagt till mina favoriter !
    Jaa, sport o musik är några av mina positivitets-höjare men det finns mycket annat ! Nästan varje dag, bagateller för nån kanske ! Men jag väljer vid 75 års ålder att lägga " gnällandet om Sveriges o övriga världens uselhet åt sidan För jag vet att den inte är  uslare än någonsin , varken när det gäller klimat o annat !
           Och fotbollen, Sverige- Portugal ser vi fram emot till på tisdag o sen mommer ju Engelska ligan o Champions Leauge i gång igen ! Ja, ja, jag vet att det är människor som har det sämre än jag i världen liksom dom som har det bättre ! Men jag tror inte nån av dom mår sämre om jag är positiv !  Men om ni mår bra av att gnälla över allt o hitta fel på så mycket som möjligt så är det upp till er ! Jag konstaterar o tycker hellre i positiv anda !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0