Positivt var det ja !

Detta var väl positivt ! Enl.rubrik svt-text så är det få långtidsarbetslösa i Sverige ! Sverige är ett av de tre länder som har lägst andel långtidsarbetslösa jämfört med Eu-snittet ! 
         Det här med att allt är värre än nånsin i klimatet ? När det gäller november månad i Sverige så var 2010 nästan kallare än normalt varje dag . 2011 nästan varmare än normalt varje dag ! Och hittills har det varit fler varma dagar i november 2012 än november 2013 ! Man kan ju inte heller räkna november som nån vintermånad statistiskt ! Källa SMHI temperaturer !
 
   Klimatmöten hit o dit ! Dom här sammanfattningarna verkar bli lite vagare !? Det finns ju saker o ting som motsäger " de här domedagspredikningarna " ang. vädret i framtiden ! Alla vetenskapsmän är inte överens i frågan ! 
 Det är väl nästan ett faktum att värrmeökningen har planat ut de sista 15 åren ! Sen har vi ju det här med isarna i Antarktis o Arktis, smälter dom så mycket som befarat ? Och återigen !  "Normalt väder om man ser till uppgångar o nedgångar de sista 600 000 åren märks kanske mer när det är 7 miljarder på jorden o massor av bilar  än när det är mycket mindre människor och inga bilar " ?? Och vi har som sagt var inte ens facit på morgondagen !!
 
 Motion blir det idag igen , oavsett " domedagspredikningar eller inte " ! 
 
   Sen blir det fika med kompisarna på stan ! Mina pensionärskompisar !
 
 Och sen i kväll blir det champions Leauge på tv ! Arsenal spelar t.ex. mot Marseille och Dortmund mot Napoli !
 
               Och innan dess skall jag försöka hitta positiva saker på nätet, så uselt som det sägs vara i Sverige så är det inte lätt " Men jag gör vad jag kan ! Allting är inte värre än någonsin men ingenting kan vara perfekt , inte ens i Sverige !
 
       
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0