Spännande kväll och helg !

Det kan man verkligen säga ! Vi kan ju börja med kvällens match ! Den i  fotboll, play-off till Vm i Brasilien mellan Portugal o Sverige ! Returmöte på tisdag i Stockholm ! Redan nu börjar jag känna en viss förväntan o spänning inför matchen som börjar 20:45  ! Jag hoppas att resultatet blir jämnt så matchen i Stockholm blir avgörande ! Och matchen i matchen mellan Ronaldo o Zlatan blir ytterst intressant !
        I morgon är det ju inte mycket fotboll i tv beroende på de här play-off matcherna i Europa ! Men V-75 går som vanligt ! På Solvalla i Stockholm ! Förra veckan gick spelet på loppen uruselt men det är ändå kul att se loppen, intressant sport : Få se om jag har bättre tur imorgon med spelet !
          Och imorgon börjar vc i slalom, går i Levi i Finland ! Hoppas vädret är bra och banorna håller ! Förra året i världscupen i skidåkning, utför o på längden, kunde tävlingar ställas in både på grund av för mycket kyla eller värme men det flöt ändå på bra tycker jag ! Och detta visas ochså i TV, damerna i morgon o herrarna på söndag var det väl !  Vintersport är ochså roligt att titta på !
                   Och i morgon blir det inte " mycket tittande i datan ", om inget sensationellt inträffar i vår värld !
           O nu håller vi tummarna för Sverige ! Och jag skall gå o laga ärtsoppa ! Går fort !  
                                                                                                                                                              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0