Under kan inte ske alltid !

Nej ! Visst var jag besviken att Sverige inte greppade chansen när dom hade 2-1 i matchen mot Portugal ! Men Portugal var bäst och Ronaldo, betydligt på bättre humör, sprang enkelt ifrån det svenska försvaret när laget pressade uppåt för att göra 3-1 ! Och gjorde 3 mål imatchen + det i Lissabon ! O Zlatan gjorde gjorde 2 ! Och nu kommer väl " ramaskrik " om Hamréns avgång ! Kunde nån annan gjort det bättre med de spelare som finns att tillgå ! Om man går igenom Sveriges o Portugals spelare, en och en, så finns det ju, undantaget Zlatan, klasskillnad på nästan alla platser ! Och vilka passningar Ronaldo fick !
         Jag frågar då " svenska folket o sportjournalisterna " vad har egentligen Hamrén att tillgå för spelare som skulle skulle stabilisera upp försvaret där det brister som mest ! 
            Jaa, nu ropas det på försvarsspel som " det var förr i tiden " ! Har vi spelare som klarar det nu ? Och anfallsspelet skulle ju utvecklas ! Det är väl bara Zlatan som håller toppklass i anfallet !
         Sanningen är den med det material som Sverige har så klarar man lag som Österrike, Irland m.fl ! Dom som håller  "samma klass och har samma problem " ! Och och så hemskt  många ggr har Sverige inte tagit medalj på Vm o Em ? Och hur många ggr har dom gått till semifinal i nått Vm elle Em ! Om man ser bakåt i tiden ! Men Sverige gick faktiskt till slutspelet i Em förra året ochså. Inte bara på Lagerbäcks tid !
                   Jag själv ser hur som hellst fram emot att se på VM i Brasilien nästa år ! Det blir en högtidsstund ! Oavsett , utan Sverige !
                   Här gäller att sätta ner foten ! Den nordiska fotbollen är inte av nån större klass nu när det gäller herrarna ! O Island tog det ochså stopp för !
                         O alla som inte har den svåra posten som Hamrén har vet ju precis hur Sverige skulle gjort för att vinna  !? Men nu fick " ju folket nått mer o gnälla om "  Jag tycker det var bra att bli 2 i sin grupp o gå till play-off !
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0