Den här Jante känner vi väl till..

Det är han som " bl.a är avundsjuk på grannen i alla situationer på alla möjliga vis ".  Om man har gjort en bra prestation eller annat !! Och han präglar mycket det svenska samhället ! Oavsett om man är " rik eller fattig " ! Denna avund har inte bara alltid med pengar o göra !
             Nu såg jag nånstans att han gett sig på dom som motionerar flitigt ! Och förlöjligade dom ! Hur dom gick vad dom hade på sig o.s.v. !
           Jag låter mig inte nedtryckas av Jantelagen ! Jag motionerar flitigt beroende på att jag bl.a njuter av djurlivet o naturen i alla väder och tycker det är en fördel om jag kan ge mina anhöriga o mig själv " nått år mer här i livet" oavsett om det bos i " Korpilombolo eller Baku ". Och råka ut för Jante kan man göra från håll som man inte förväntat sig ! Sen tror jag faktiskt att man har betydligt fler vandrargener i sig än dom man skaffar sig genom att sitta vid datan ständigt t.ex. 
 
           Det här är inte dumt för en optimist o läsa ! Jag tror att framtida upptäckter o uppfinnigar kommer att bidra till  "att olyckskorparna tystnas " !
 Och vädret idag hindrade inte mig från att vara kreativ ! Håll truten Jante !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0