Det är det enda jag gjort ännu !

Tittat ut genom fönstret ! Och då såg jag att det var väder ute ! Bra början på dan ! Sen titta jag på en radarbild för att se vilket sorts väder som kunde väntas när jag går ut om nån timme på motionsrundan ! Lite regn eller blötsnö , området på väg norrut !
          I gär fick jag en liten vinst på en av mina spikharrys för 50 kr. Det här med trav är kul när man kan se det direkt i Tv. En av många kryddor ! Om det vinns nån småsumma så är det på spikharry ! Och man styr ju systemet med spikar o utgångshästar !
        Nu har ju Superettan i fotboll börjat igen. Och en spännande avslutning inleds. Falkenberg leder serien, vann igår ! Och konkurenterna om allsvensk plats eller kval, Örebro eller Sundsvall har inte spelat ännu.
       Och i Elitserien , SHL, har det gått i baklås för Örebro hockey, förlorat 3 matcher i rad ! Närmar sig " de nedre regionerna" ! Det är nu vi får se " vad dom går för " ! Inledningen har ändå varit bättre än man trodde, så nedskrivna som dom var , 19 poäng hittills är ju inte så tokigt !
      Och Arsenal ! Ett av mina absoluta favorit lag i Engelska ligan, vann igen o leder premier League med 2 poäng, bara förlorat en enda match sen inledningen. inte någon i Champions League heller ! Ett av målen dom gjorde mot Norwich i går var helt makalöst ! Arsene Wenger tror på sina spelare även när de misslyckas o ger dom nya chanser ! Som Aaron Ramsey ! 
   Och vad som hänt i världen idag skall jag ta reda på ! Den består nämligen av " 199 stater till och 6 miljarder 990 miljoner mer innevånare "  så där.! Vad dessa våra medmänniskor gör  har mer betydlse för vår " ankdamms överlevnad " än vad " menigheten " tror ! Typ !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0