Värsta sportlördagen !

Jaa, den rubriken mötte mig på söndagtidningen i brevlådan ! O det gäller Örebrosporten ! Förluster för damfotbollen, Ishockeyn o basketen. Och när det gäller hockeyn så har Örebro svårt för AIK ! Vad är det man kallar det för, boggeyteam ? 
         Tabellen i ishockeyn i SHL ,visar att elitserien är ju väldigt jämn. Det enda lag som har ryckt lite är Skellefteå ! Men mellan femteplacerade Örebro o nedflyttningsplacerade  AIK skiljer bara 5 poäng.! Sen ligger ju HV 71  "överlägset" sist. Herrarna i fotboll då ? Dom har uppehåll tack vare VM-kvalet .Liksom Premier Leuge m.fl.
 Jaa, och inga pengar ner i " spikharrybörsen " ! Jag har ju min symbolik ! Med detta menas " inte ett skit " på V-75 ! Jag trivs ju med att tippa spikharry-system !
                Och så låter vi oss icke nedslås av detta ! Motionen väntar !
 Jaa, följande kan jag se på TV, med dom kanaler jag har och det jag är intresserad av. Superettan i fotboll, Allsvenskan i ishockey, Premier League, nu innan skidsäsongen kommer igång. 
           Dettta kan inte ses tyvärr ! Spanska ligan o Elitserien i ishockey ! Några sportkanaler har jag då på bredbandet, och detta kommer att kunna ses,vinterolympiaden nästa år !  Har inte råd o ha " alla bolag " men det räcker med det som finns !
                     O vädret är bra o jag känner mig frisk !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0