Jag hyllar Arsène Wengar !

Och Arsenal ! Som nu leder Premier Lieuge ! Efter att ha blivit utskällda  efter första matchen hemma mot Aston Villa ! Sen har laget inte förlorat nån match,, varken i ligan eller i kvalificeringen till Champions League eller i denna liga !  Jaa, 1996 började Arsène träna Arsenal och är där ännu som sagt !
        Och eftersom jag är Arsenalfan sen 1989, såg dom spela live på det gamla Highbury i en match i ligan, så ser jag på alla matcher med dom  ! Och då har man  ju " rätt" kanal på Tv !
            I går vann dom igen ! Mot Swansea i en svår bortamatch ! Dom har ju fått tysken Özil som förstärkning men har rätt många skadade spelare ännu. Men en del spelare har lyft sig  som nuvarande kaptenen Mertesacker, mittfältaren Ramsey,den lugne målvakten Szezney m.fl. Försvarsspelet , lett av Mertesacker imponerar ochså.på mig. Och tänk på att dom förlorade t.ex. Van Persie till Man  United förra året !
          Och på tisdag tror jag det var, har dom en svår hemmamatch i Champ. L mot Napoli !
            Förra året blev laget mycket kritiserat men spelade upp sig o blev 4 i ligan. I år har dom fått en mycket bättre start än t.ex Man United ! Som bytt tränare men inte spelare precis ! Foto Commons Wikipedia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0