Nää,man ändrar väl inte på ett vinnande lag !

 
Och Johansson kom ju in i förra matchen i stället fär Lustig ! Vad gaggar han nu om ? Joo, Vm-kval matchen i fotboll mot Kazakstan i kväll ! Börjar 18, visas på tv ! Spännande ! Och efter den kan man se matchen i samma grupp,Österrike mot Irland 20:45 ! Vilken fotbolls kväll !
      Jag tror o hoppas att Sverige vinner sin match och hoppas även att Österrike o Irland spelar oavgjort. Detta kommer att gynna Sverige väldigt med tanke på kampen om andraplatsen ! Får tiita på en tabell !
      Jaa, Sverige leder med 3 poäng före Irland o Österike som har 11  ! Och sen har Sverige både Österike o Tyskland hemma i oktober ! Det blir sevärda matcher  !
           Nå, vad tippar jag nu inför kvällens matcher. 2-0 både till Sverige o Österrike !  Tror Österrike trots allt är bättre än Irland ! Och för att inte trampa nån feminist på tårna så meddelas att det gäller herrfotboll ! 
                  Och så här grönt o lummigt är det fortfarande utanför  min balkong ! Kallades inte fotboll för den gröna mattans schack av någon från fornstora dar ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0