Oj, vad roligt vi hade !

     Så här såg jag ut vid flera tillfällen, med glasögon ! Alla har väl kanske inte hör talas om honom, prästen Lennart Lundström som ochså är känd via radio ! Och hans humor passade mig, bekräftade mig, som bl.a. lever via känslan av förnöjsamhet och känslan över att inte ta ut elände i förskott och som kämpar mot det ständiga negativiserande av samhället i media mm. ! Jaa, han tog ochså upp en sak bland väldigt många och gjorde humor av den med glimten i ögat. Han kåserade om en hiss där 3 svenskar och en vallon stod ! Möjligt att han hade vallonska rötter i sig ! Och han tog då fram skillnaden i attityd ! Och sade att om det var nån som började prata så var det vallonen , de okända hisskamraterna hindrade inte detta !
                  Och när han hade slutat gick jag fram till honom och tackade för att han bekräftade en del av min livsinställning ! Och drog ochså denna devis för honom som jag sagt till många " Jag blir glad för varje dag där jag kan se  att det är väder ute " !
  Jaadå, det stämmer hans son är Kristofer Lundström som bl.a håller i programmet Kobra i SVT ! 
              Och idag var jag med och förberedde pensionärsföreningens månadsmöte ! Och det var på detta som Lennart Lundström höll sitt fantastiskt roliga o insiktsfulla kåseri !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0