Visste ni det...

...att det går en svensk på ca 130 kineser ! Eller 1 svensk på ca 30 amerikaner från USA, nått sånt (OBS Amerika består både av Nord-och Sydamerika !) En proportion som gör att jag tänker efter ! Men det är  klart jämför vi oss med Luxemburg så.... ?
     På en vecka har fler kineser än svenskar sidvänt på  på min andra blogg som jag har ! Därför kom jag att tänka på att det var " väl inget märkvärdigt " ! Inte heller att det  är flest sidvändningar från USA ! Detta är bra när man kallar sig för världsmedborgare !
           Jo då , idag blir det boulespel vid den vackra strandpromenaden i Askersund i väder som var kyligt i morse o blir soligt o varmt på dan ! Vad beror då det på ! Högtryck är på gång ! Och det vet vi ju ochså ? Att på vintern betyder högtryck oftast att det är mycket minus på nätterna men härligt soligt på dan ! 
          Och den tekniske och unge tysken Mesut Özil har gått från Real Madrid till Arsenal . . Med dom skador som Arsenal har i truppen så var det bra !
              Men även på den här bloggen har jag några utländska besökare såg jag. Nyligen har det varit nån besökare från Colombia, Usa och Ungern . Men även här är nån, några besökare varje dag från många olika länder ! Ser jag på statistiken.Och har sett !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0