Boule kl 10 men ..

Vädret kan nog sätta käppar i hjulet ! Syns när jag tittar ut o på radarbild ! Och det har faktiskt åskat på gränsen mellan Skåne o Halland i morse ! Nu för tiden finns det utmärkta åsksajter att titta på inte bara Smhi:s ! En som jag tittar på visar nedslag var 20 sek ! Och när åskan närmar sig mitt område då åker sladdar till känslig apparatur ut ! En billig försäkring !
             Det blir ju Champions League i kväll på TV ! Kommer att titta på matchen mellan Chelsea o Paris St.G ! Zlatan kan inte vara med ! Men Paris-laget vann med 3-1 hemma ! Jag tror dom klarar biffen utan Zlatan !
 
Och Djurgården följer med Örebro hockey till SHL/ Elitserien ! Det var mycket spännande igår ! En målskillnasaffär ! Rögle var ett tag bara 1 mål från avancemang ! Men jag hälsar Djurgården välkommen tillbaks till högsta serien ! Jag har hållt på dom så länge jag minns ! Tumba, Rolle, Lasse,, tvillingarna m.fl. Så nu har jag 2 lag att hålla på ! Skulle gärna  haft upp Malmö ochså ! Som slog ett klart Örebro med 4-0 ! Men det hjälpte ju inte ! Men jag tror dom gör det nästa år ! Ser dom hellre där uppe  än Rögle !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0