Jaa, vad vore livet utan sport o Världsmusik !

O genomskådande av dagens populism o lobbyism ! Men nu tar vi sporten ! Arsenal går ju på tomgång, minst sagt ! T.o.m. det förut stensäkra försvaret sviktar ! Det beror nog på att laget är slitet, delvis på nyckelspelare under långa tider ! Och orkar de som kommer igen nu ? åstadkomma under ? Och vinna slaget om 4-platsen i ligan ?
               Ikväll avslutas ju kvalet till Hockeyallsvenskan ! Örebro är ju redan klara men deras sista match mot Malmö hemma är ju viktig, eftersom 4 lag slåss om andra platsen ! Det står nog i första hand mellan Djurgården o Rögle ? Djurgården möter Västerås, Rögle möter AIk ! Spännande skall det bli att se det på TV !
                  Världsmusik ja ! Den njuter jag av i både dur o moll ! Om moll är tråkigt att lyssna på, eller deprimerande ? Då skulle många folk vara detta i Världen ! Mollmusik är ju otroligt vacker ! Vem säger nej till nått som är vackert ! Och det går att dansa även till mollmusik !
 Och sen tar vi ett foto från dagens motionsrunda ! Med spår från inlandsisens härjningar. Visst sanden ser lite rödaktig ut ! Men det har den varit sen innan ochså ! Så oroa er inte över detta !
Trackback
RSS 2.0