Allt jämnar ut sig !

Undertecknad är ju varken vetenskapsman eller metereolog ! Men att det är prestige och miljarder som står på spel i klimatdebatten tycker undertecknad att det inte är svårt att förstå ! Enegislag slåss mot varann t.ex. Eftersom allt baserar sig på saker o ting som inträffar , om 50-75 år ! Uträknat med datoriserade mallar ! Domedagspredikningar på gissningar ! Och massmedia säljer ju naturligtvis bäst på domedagspredikningar och får nuet att se ut som värre än någonsin ! Det här är min filosofiska åsikt !
       Det pratas ju mycket om isarna i Arktis som i juli låg nästan 20 % under den normala nivån under genomsnittet mellan 1981 och 2010 ! Men nu går det ju mot vinter där ! 
           Men äntligen togs det ochså upp ! Isarna i Antarktis ! Som inte bryr sig om alla domedagspredikningar ! Den antarktisa havsisen sträckte sig över ett område, största som uppmätts någonsin i juli månad ! Och detta kan man ju inte underskatta ! Idag hade Punta Arenas i sydligaste Chile + 2 C !
              Man kan ju börja med att undra , vad är modern tid ? Så mycket vet jag att värme o kyla avlöst varann på vår jord hittills så länge den existerat ? ! med eller utan människor eller bilar ! Se bara på vintrarna i Sverige för några år sen ! Då slogs några slags rekord i Stockholm o Sundsvall , tror jag det var ! Och nån av vintrarna vara länge ! Och när det gäller Askersund har jag foton med stora snömängder , drivor ! Det där har folk redan glömt verkar det som ! 
           Och nu har t.ex Fn:s klimatpanel fått nått nytt att grubbla på ! Förutom den avstannande värmeökningen , sen 17 år, som dom hade svårt att förklara ! Nu skall dom och andra förklara det här med Antarktis ochså ! Som jag visste innan men som inte är så intressant att prata om !
      Källa SVt-text 12 / 8 ! Funderingar undertecknad !
               
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0