Är ju inte van vid det !

Att frysa o känna lite yrsel ! Men vadå då ! Är på bra humör än då ! Är väl ingen robot som nån tagit patent på ! Och uteaktiviteten i dag går i handlingens namn ! Att gå att handla alltså ! I lugnt tempo ! Har annars mycket kul att hålla på med t.ex. " kvittra o reta upp folk med mina sanningar som jag står för " Med erfarenhet av det förflutna o nuet o inte " av elände för framtiden utan facit " !
        Det som varit tillhör ju ochså min livslinje, Från rötter till barnbarn ! Och när man hittar sådana här foton t.ex. så har man väl inget o klaga på här i nuet ! Synen av detta foto ger ochså en fast grund i tillvaron, Vare sig jag " bor i Korpilombolo eller Katmando " !
 
 Här har vi ett foto från Skånes Djurpark eller närheten därav ! Joodå det är undertecknad med sina 3 söner och  äldste sonens kompis ! Längst bak ! Och i ordning från vänster heter mina söner Bengt , Peter o Martin ! 
       Årtal,foto taget i början av 70-talet ! Jaa, alla råkar vi ut för negativa saker ! Och alla kommer vi att bli äldre, oavsett födelseår ! Och har man fått bli 76 år så är detta foto ett av det mycket övervägande positiva hittills i ens liv ! Fötterna på jorden o armarna mot himlen ! Stabil grund att stå på mot och i verkligheten !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0