Då får vi se om man kommer ut på någon motionsrunda idag !

Har varit dåligt med det den här veckan ! Så fort jag skall gå ut så visar " skurgumman sig " Och en del blixtnedslag  noteras ! I närheten ! Och då dras kontakterna ut ! Hellre att var  för försiktig  än att åka på en ekonomisk smäll ! 
    Och igår höll Tor på i närheten, ej över ! Så under V-75 så sågs inte allt ! Men mitt system som jag gjorde till svågertipset gav en frirunda ! 3 sexor ! Jaa, svågertipset ! Vi är 5 som är med ! Undertecknad , systrarna, en av svågrarna och svågerns son  ! Och den här månaden är det jag som står för tippandet, nästa månad svågern !
         Och Arsenal vann med 2-1 mot Chrystal Palace i premiären av Premier Leauge ! Manchester United fick stryk hemma av Swansea ! Överraskande ? Några matcher går idag ! Får se om Tor  håller sig borta ?
        Det är tur att vi har våra invandrande damer i friidrotts-em ! Då  är dom bra att ha ! Och ger oss medaljer av gyllene valör ! Jaa, titta på många andra länder ! Är man medborgare i landet så är man ! Och gläds som nation !
I dag, avslutningsdagen, hoppas vi väl på en medalj på 3000 m hinder för damer ! Höjdhoppet för damer o längdhoppet för  herrar ? Hoppas kann man ju !
           Håll nu tummarna för att jag kan komma ut på en runda ! Räcker med 30 min. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0