Foton från rundan är inget att undanhålla !

Motionen är ett härligt inslag i min vardag ! Och det är väl bara åska o störtregn som stoppar mina motionsrundor ! O varför ändra på ett vinnande koncept ! Och ingen kan ta ifrån mig att jag lever som jag lär ! Och kroppen bara tål o tål ! Och har den gjort under mitt koncept i många år ! Med relativt små krämpor som inte blir bättre av att lägga sig i soffan o gnälla på " regeringen eller grannen " , typ !
 Har själv räknat ut att man gått ca 1000 mil sen jag kom till Askersund ! O då är inte cykelfärder o annat inräknat ! Bara motionsrundor ! O här befinner man sig på strandpromenaden !
 Det här är ju ett motiv som en inte får nog av ! Att fotografera holmarna utanför strandpromenaden ! 
 Så småningom hamna jag uppe på Hembyggdsgården !  Där det bl.a. meddelades att myskankorna fått 10 ungar ! Men dom visa sig inte i dammen ! Ja och tåget som synes går hit från hamnen ! Askersunds enda järnvägslinje !
  Och det här är ett foto taget mot motsatta håll ! Där jag kom ifrån !
 Och sen gick man ut på den första skogsrunan ! Som finns i naturreservatet Stadsparken !  Och vad väntar bakom kröken ? Ah det har dets ju facit på nu ! 
 
            Jaa, inte långt borta, vid idrottsplatsen ! Ligger den andra skogspartiet på min runda ! Som börjar här ! Där man bl.a går en sträcka längs Vättern ! Som man ser längre ner, sluttar ! Mycket vackra vyer ! Borde tagit ett foto där ochså !
                  Dagens runda blev lång ! Mer än 5 km, skulle jag tro ! Och bara för att jäklas med Jante så ökade jag tempot ungefär dom sista 500 meterna. Obs alla foton är tagen i staden !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0