Imponerande på min ära !

Ja det var den Arsenals seger över Manchester City ! Vilka snabba kontringar o vilket kortpassningsspel  ! Hur skall Özil, Mertesacker o Podolski platsa i laget? ! Jaa, det gör dom, ingår i en bra trupp ! Som jag hoppas inte är så skadebenägen som förra året ! O nu får vi ? hoppas att dom kvalificerar sig till Champions League ! Blev ju 4 i serien ! Och som sagt, vilken fart i kontringarna ! Liverpool följer jag ochså x-tra ! Var mitt favoritlag under tipsextra-tiden !
           Örebro vann mot Mjällby borta med 1-0 ! Välbehövlig seger i bottenstriden ! Nu har man inte möjlighet att se allsvenskan på tv men håller den inte dålig klass? ! Mff håller väl nogurlunda ! ? Och när jag har sett Örebro på Behrns Arena , matcher sen en del år tillbaks när jag flytta till regionen, klassen nu ?
          I Superettan hålls det på Hammarby ! Med sin stora publik o målvakten Johannes Hopf ! Som jag vet vem det är sen Simrishamns-tiden ! O träffat av kända skäl ! När han var yngre ! Igår tog ju Sundsvall ledningen med 2-0 ! I toppenmötet på söder !  Då trodde man det  var kört ! Men Hammarby kom igen o utjämna till 2-2 ! O leder serien knappt ! Blir spännande avslutning där i höst ! O superettan kan ses på TV men inte alltid i ett kanalbolags " snåriga " utbud ! 
     Vädret ja ! Regnat mycket i natt ! O regnar fortfarande nu kl 8:25 ! Viss åskrisk när det kommer regnskurar efteråt ? Åskar just nu vid Gotland och i mitten av Småland ! Rakt söder Jönköping !
          Och tack vare min fasta cykel i sängkammaren, kan det spinnas på den om vädret inte tillåter motion ute ! Sådana alternativ har en annan ! Det är jag nöjd med ! Nöjd !? Verkar vara ett ord som saknas i dagens Sverige !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0