Jaa, du milde tid !

Alla dessa väljarundersökningar ! En heter United Minds o är väl  "Aftonblaskans  hustomte " ! Enligt TT/ HD så är det ras i opinionen för M ! Det trycks det på särskillt ! Härom dan gick det upp för M , i en annan mätning ! Och nu går det uppför för folkpartiet med 2,5 % , bra,  , och Centern med 0,4 ! Socialdemokraterna ökar till 29,6 ! Siifror som dom nog inte är nöjda med ! Och både Miljöpartiet o Vänsterpartiet tappar väljare ! Och Sverigedemokraterna ökar med 1,6 % till 11,6 !  
            Ett stort " parti " är ju ochså dom som  inte vet vad dom skall rösta på ! Verkligen ! Och det här med statistiskt säkerställda då ! ?
            Jaa, det gäller o vara påläst om det mesta innan valet ! För nu tas det politiska, populistiska o lobbyistiska poäng på varje " nyans " till fördel för !
          Och en sak är säker efter valet ! Vilken man eller kvinna som än blir regeringschef så kommer dom att få en grannlaga uppgift ! Kanske det ochså är slut i Sverige med vad som kallas stabila regeringar ? O hur skall oppositionen få ihop det ? Blir det en minoritetsrgering ? På 29, 6 % ? Knappast troligt
 
 Har ju lovat gamla foton ! Detta foto är från 2007 ! Filosofen kallade jag mannen ! Självportrrätt av " linslusen " !  Med " fötterna på jorden o armarna mot himlen " !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0