Jaa, jag ser fram emot det med spänning ! Valet 14 september !

Det lär ju bli ny regering ! Fäderneslandet är ju aldrig så  uselt som innan ett val. Och i år verkar det vara uslare än någonsin  ! Har aldrig varit med om en liknande propaganda för ny regering någonsin i massmedia o bland kultureliten ! Som ju ofta är till vänster ! liksom statsvetare o andra förståsigpåare !
              Sällan har en regering varit så uträknad ! Men vad kommer vi att få ? Regeringen har ju ändå hållt ihop som en enhet under 8 år ! Inget får man reda på nästan bara innan en månad före valet ! Höjda skatter lär det ju bli av olika slag men med hur mycket ? 
                Jaa, alliansen vet man vad man har, men var har man oppositionen ! Kommer det största partiet att flirta med centern eller folkpartiet ? Och hur mycket % får Sverigedemokraterna ? O får socialdemokraterna de 40 % som dom drömmer om ? Förr hade ju dom siffror mellan 40 o 50 % ibland !
              Vinner nu oppositionen valet så blir det mest intressant o se hur samarbetet går ! Och om alla vallöften uppfylles ! Och vilka kommer mest att förlora på samarbetet ! Och få rucka på sina hjärtefrågor ? 
              Det kommer jag att lägga noga vikt med att observera ! Återkommer säkerligen i frågan ! Igen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0