Just nu är det väl så i det usla Sverige !

Att man mer eller mindre utnämns som förrädare om man hittar " nått som är positvt " just nu ! Fast efter omständigheterna finns mycket som är det ! Kunskap om det egna landet o andra länder vidimerar detta !
                 Kunskapen om andra länder, o ibland om det egna, hur är den egentligen hos svenska folket ? Ibland blir jag ganska förbryllad när jag läser insändare ! Och hur är kunskapen hos dagens journalister som mest verkar ha lärt sig att sätta stora svarta rubriker !?
              Att ha kunskaper om det mesta är även viktigt innan ett val ! För att kanske genomskåda valfläsket !? Och genomskåda kastandet i glashuset !
             Som sagt hur många vet att Svenskarna även nu  tillhör dom länder som betalar mest när det gäller olika skatter ! Och dessutom tillhör dom som har störst marginalskatter ! Och att det varit en ekonomisk kris, i närheten den från 20-talet  i  Världen från 2 håll efter 2008, verkar fullständigt förträngas ! Och man verkar göra saker o ting i minoritet som inte ser bra ut till en majoritet ! T.ex. när man skärskådar äldreboenden !
                Och jag kommer att köra med den här till valets slut ! Ständigt påminna om den ! Kurvorna är väl inte så svårtolkade ! Vad hände egentligen, som sagt !
  Som sagt ! Förträng inte året 2002 !
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0