Så snabbt har jag aldrig redovisat något, här !

Hittils har jag levt upp till det som lärts ! Ända sen 2003 då man gick i pension ! Motionerat innan dess , men betydligt mindre ! Vem glömmer inte runder till Baske eller Bäckhalladalen ! Och sedan har motionen fortsatts enl. koncept tills för en kvart sen ! 45 minuterskonceptet norrut o tillbaks ! I snabb takt ! Och med regn inte långt borta ! Jaa, det verkar börja nu ! Det är ganska lätt för mig att borsta avvund, Jante, av axeln för jag har bildbevis på nästan allt, även från andra platser, oavsett motion !
        O här är man väldigt nära hemmet ! Rundan börjar ! Skolbyggnad synes ! Nää, Benny Hill var inte med ! Det är så skönt " att ha Benny Hill som mentor, kompis " ! Då får man distans till " den svenska ankdammen " och alla " eländesförklaringar " ! Och har förmåga att se sig om i Världen !
 
Här har man kommit en bit på väg ! Precis gått över en liten bro som går över riksväg 50 ! Bra fart o knäna håller ! Dom har inte tyckt om att jag motionerat mindre den här veckan ! Men där ser man hur betydelsefull träning är ! Även för en i min ålder ! Oavsett rullator, käpp eller inte !
   Här har det då kommits på andra sidan av en bäck ! Är på väg mot kvarnbacken ! Oj vad det rgnar ute nu , kl 11:47 !
 Och här tittar vi upp mot Kvarnbacken ! Här har jag suttit o solat ibland ! Pratat med folk ! Idag skulle man kunna tro att det är september ! Och enligt vädersiarna lär det inte bli nån varm vecka, som kommer ! Innehållande regn o åska , enligt då prognos !
 Och här styrs kosan söderut igen, längs Vretstorps vägen ! Jaa,  bra underlag o gå på ! Ingen asfalt ! Men även mycke asfalt har knäna klarat under årens lopp , liksom vänsterhöften !
  Och inte långt från hemmet, på Norra Kyrkogården ligger denna Asklund ! Har har jag inget emot och filosofera ! Allt finns inte att trygghetsförsäkra sig emot , inte ens i Sverige ! Asklund jaa, det är Gällerstas som gäller ! Om jag får som jag vill ! Jag som heter Jan, Jahan, Johannes ! Och denna man har verkligen devisen Från Rötter till Barnbarn, inom sig ! Och denna man är nöjd med sitt liv " vare sig han bor i Korpilombolo eller Katmando " trots att han inte tillhör de besuttna ! Men har förmågan " att se sig om i Världen ".! O inte göra Sverige " till uslast i Världen " bara för det är ett val. Undrar lite över Svenska folket, inte över landet Sverige !
                Håller sig Tor borta så blir det friidrott o fotboll på TV !  Vackra bilder ? Jaa, eftersom jag tycker jag har " ett vackert liv "  !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0