Valet som inte blev av !

Jaa, du milde ! Och tydligen verkar det som om S-ledaren utlyste valet mot Alliansens vilja !? Det är lite Grönköping över allt när det gäller den politiska ankdammen i Sverige ! Och rubrik för inte så länge sen ! Alliansen går till val  på sin politik ! Läste man ! Men egentligen ville man tydligen inte det ! Det lättaste hade  ju varit att förbjuda partier i stället ! Så att folk röstar som jag vill !
      Om man nu har ett valsystem i Sverige så är det väl inte till för att rösta fram en minoritet som via förordningar skall styra landet !? Kallas det för demokrati ?
            Jaa, röstar inte på SD men 600 000-800 000 har väl gjort det ungefär ! Är dom alla rasister eller facister ? 
 Vilka har nu sålt sin själ av parterna ! Intessant fortsättning följer ! Och övriga partiledare ! Garantera att det inte finns rasister i era partier , i minoritet !
                    Det verkar vara väldigt veligt o förvirrat i den svenska politiska ankdammen ! Frågan är om man skall bilda ett parti för partilösa ! O lämna blanka röster !?
               Det skall bli intressant att se om SD vinner eller förlorar på detta ! Syftet är naturligtvis att minska dess makt o inflytande ! Till pris av sin egen politik ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0