Åter en spännande dag i sikte !

Det här med livsglädje ! Det har ju inte bara med sport att göra ! Sport o musik är en av kryddorna i mitt liv ! Man kan ha nytta av sin livsglädje även när man går ut på motionsrundan ! När man tänker på att nu är det ju inte så lång tid till man får krama om alla sina barnbarn t.ex. ! Världsmusiken o sången !
            Det här är ju inget som jag kan " skådespela fram " Det kan jag bl.a som sagt tacka min uppväxt i Örebro för !  Känslan av glädje, entusiasm när jag t.ex. på lördagen, direkt efter skolan, tog bussen via Brickebacken till mitt älskade Gällersta, Attersta, Björneborg ! O träffade Sven-Arne o Rolf, farmor, tant Greta m.fl. O bl.a.
 den f.d.indelte gamle korpralen Kleingard, Klingart i folkmun ! ! Och sen har det hänt annat som mest är positivt i livet ! Det här handlar om 40-talet alltså !
                 Och det här har betydelse än idag ! För att se på dagarna med tillförsikt ! En i sänder utan o ta ut " elände i förskott " ! Och jag hyllar både mina rötter o anhöriga i nuet ! Så här på Alla Hjärtans Dag ! O kompisar ochså !
         O nu sitter man ju på första parkett på OS ! Vilken härlig sport ! Och glädjedödarna som letar fel på allt " runt i kring " går inte hem hos mig ! För mig är det mycket viktigare att bl.a. se den enusiastiska publiken, folket, vifta med alla sina flaggor med förbrödring över gränserna , hejande på sina favoriter !
            Idag är det mycket att se fram emot igen ! 15 km på klassiskt för skidherrarna ! Vilken form har Johan Olsson t.ex. ? Sen herrishockey mot Schweiz, skidskytte med kanske Darja Dombratjeva med sin fina stil som vinnare ? Mm,mm, ! O jag kom på att nu är det ju fredag igen ! Måste ochså titta på morgondagens V-75 ! Som går på Axevalla  !
            Det var en lång avhandling det här ! Men den bjuder jag på ! För den vilar på TILLFÖRSIKT !
 
          
               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0