Det är en krydda i min tillvaro !

Oavsett hur det blir i framtiden ! Att ha hopp o förtröstan ! Det är väl bättre än att oroa sig för allt " o räkna ut världen " ! Där en del blivit bättre " men det ger det inte lika många poäng o prata om " ! Jag gör mitt val även om jag inte vet " vad som väntar bakom kröken " ! Och jag kämpar " mot negativisternas uttagande av elände för framtiden " ! Och är inte rädd för att gå till doktorn ! För att jag vet att om några krämpor infinner sig så blir jag, väl omhändertagen ! Och ingenting kan fungera perfekt inte ens i Sverige ! Och nån försäkran mot döden finns inte heller i vårt land !
 
          När jag kommit hem från fikat med kompisarna så tog jag detta foto från balkongen ! En hård kamp pågår mellan Kung Bore o gumman Tö ! Liksom mellan delar av svenska folket !   Det är lite ovisst vem som segrar och jag vill påminna om att det regnade i Arvika  februari 1931, " märkligt " ! Men vintern återkom och Svenska skidspelen kunde genomföras på plats som beräknat !
 Och här är beviset på att den 4/2 2014 låg mycket av snön kvar som kom i halva januari !  Trots att dom säger att januari var över det normala i temperatur ! Om det nu hade varit kallare än normalt ! Tror ni nån påpekat det ! Fö de flesta dagarna i januari var blåfärgade ! Nä nu är det ju Antiques Roadshow ! Det skall jag titta på ! Inga fler konstaterande o tyckande idag !
            
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0