Det tycker jag är intressant !

Att ta reda på saker som är viktiga ! För att förstå saker o ting . Ang. vädret eller situationen i Ukraina t.ex.historiskt !
 Vädret ja ! Brukar ju redovisa de kalla platserna i världen ! Det är fortfarande väldigt kallt på platser i Arktis ! Grise Fiord i norra Kanada har -40 C, Thule på Grönland har - 29 C ochVerkhoyansk i Sibirien har - 50 C ! I Arktis kommer så småningom temperaturerna att gå upp !
               Men det kommer dom inte att göra på södra halvklotet ! I Australien o Antarktis kommer det nu gå mot vinter om några månader ! Men redan nu i Antarktis har i östra delen forskningsstationen Vostok -42 C och forskningsstationen Mc Murdo stn, västra delen har -17 C , redan !
            Jag är inte ute efter att ta " udden av vårkänslorna " i Sverige ! Tidig vår har vi haft förr ! 2008 hade vi t.ex.över det normala i temp. i Sverige ! Vad jag frågar mig är, är det bra med tidig vår för växtligheten ?
             Vasaloppet närmar sig ju, spåren är inte så bra har jag läst, blaskiga ! Jaa, året 1990 fick man inställa Vasaloppet., liksom åren 1932 o 1934 ! Och det är inte så stor skillnad mellan temperaturerna i södra Sverige o England, London t.ex.
       Och oavsett väder så blir det motion. Nån åska och slagregn lär väl trots allt inte uppträda ! O i em blir det träff på kafe med kompisar, bl.a boulegänget !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0