För mig är det glasklart !

Eftersom jag ochså är en människa på gott och ont i mänsklighetens historia ! Liksom mänskligheten är ! Därför ätt den består av människor ! Efter omständigheter i världen så syns det onda mer eller mindre ! I
Det kan väl inte vara svårt att vara positiv i ett sånt land som Sverige ! Som har haft en så lugn period sen början av 1800-talet när det gäller krig och förödelse ! Men då blir man nog som innevånare ganska bortskämd och förtränger sin egen historia ! Därför hänger jag inte med längre i det " negativistiska Sverige " där man ständigt felsöker och aldrig är nöjd " ! Och t.ex " farlighetssyndromet och ,oroandet för morgondagen tar " enligt min mening ner landet i " negativismen djupa håla " ! Och jag överdriver inte ! För negativism går även att plantera in i hjärnans centra !
Jag för min del tycker att jag bor i ett av världens bästa länder ! Men jag börjar undra över detta lands folk ! Men det är upp till var och en att välja sida ! Jag kommer att fortsätta att slåss mot " Negativismens väderkvarnar " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0