Då var finallagen klara !

Nattine igen ! Lade mig kl 01 ! Och Argentina gick till final ! På straffar ! Som vanligt inte läst några recentioner i tidningarna ! Med devisen,O Blanda inte ihop politik med Sport o Världsmusik, gäller ständigt för mig ! ! Men det är ju klart att man hör snacket i pauserna av halvlekarna !
          Jaa, taktiken var ju i högsätet hos lagen, släpp inte in några mål säkra bakåt !  Jaa, inte var det nån spännande match ! Men ändå, ett mål gör ju så mycket, så det är en viss spänning att vänta på det ! Trots allt spelande i sidled !  O Messi kritiserades under matchens gång ! Robben fick inte så mycket uträttat heller ! Och att " göra sitt bästa " är kanske inte så lätt med den bevakning dom ständigt hade !
            Det här med referenterna ! Dom bästa är bisittarna ! Lasse Grankvist pratar ungefär som han gjorde på radion förr ! Munnen behöver inte gå i ett när man kan se matcherna !
                Jaa, Vilka vinner nu finalen på söndag ! Tyskland eller Argentina ! Läste nånstans att Hummels kanske inte kunde vara med ! På text-tv tror jag !? Det är isåfall ett avbräck !  Men tyskarna torde vinna ! O jag håller på dom  ! Och matchen om 3 pris ! Jag hoppas att Brasilien vinner över Holland, för de " utskällda" Brassarnas skull ! Vilka förväntningar de haft på sig ! Och Diego Silva är ju med igen ! 
                Vädret hoppas jag blir bra i Brasilien ! O då naturligtvis på matchdagarna ! Här hemma säger " de som har koll på framtiden " att det skall bli varmt o skönt ! O tropisk  värme på nätterna ! Jaa, ungefär som det är när man är utomlands på badsemester, ligga på playan ! Klagas det även då från en del håll på värmen ! 
          Och vi får ju hoppas den utlovade värmen håller i sig , vare sig man bor i " Korpilombolo eller Katmando " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0