Det är inte lätt att försöka förklara !

Mänskligheten är fortfarande en mänsklighet ! Och i denna mänsklighet ingår både det goda o onda ! Annars hade vi väl inte tillhört en MÄNSKLIGHET ! Alla vill väl ha ett paradis på jorden ! Men hur skall man få in denna mänsklighet i samma " paradisiska fålla" ? Hur skall alla bli lika " Goda som du o jag "  ? Efter deras omständigheter ? 
          Vi skall ta konflikten mellan Israel o Palestina ! Som då verkar vara previligierad i massmedia o hos " kultureliten " !
            Om man studerar världens konflikthistoria på senare år,  så har långt fler människoliv tagits i betydligt fler  konflikter än i konflikten mellan Israel o Palestina ! Men om dessa skrivs, skrevs det inte alls så mycket som den nu rådande, de nu rådande ! Dessa konflikter som tog många fler människoliv var det väl inte lika intressant att skriva om !? Människoliv är människoliv ! Var än de blir tagna ! 
          Mänsklighetens historia ! Trots allt har mänskligheten det bättre idag ! Men massmediasamhället får allting att se sämre ut än det är i det hela ! Och även ifall vi lever i nuet så skulle jag tro att " dina rötter genomgick minst lika mycket lidande " som vi i Världen av idag ! Men då fanns  "inga säljande massmedia utan kurirer till häst "  !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0